Effektkartläggning - nyckeln till framgång i dina projekt
Ta del av en spännande och informativ session där vi berättar om effektkartläggning som metod för att förvandla dina jobbiga IT-projekt till väl fungerande projekt med största möjliga effekt och nytta för verksamheten!
- /
- Kunskapsbanken/
- Webcast: Effektkartläggning - nyckeln till framgång i dina projekt
- Kunskapsbanken
- /Webcast: Effektkartläggning - nyckeln till framgång i dina projekt
Ur innehållet
- Vad är Effektkartläggning? Få en förståelse för vad effektkartläggning är.
- Varför ska man göra en effektkartläggning och hur går det till? Få en god förståelse kring varför man bör göra en effektkartläggning innan man drar igång stora projekt och hur man arbetar fram en effektkarta
Ejendals och effektkartläggning!
Lyssna till Anncie Persson från Ejendals som berättar om hur dom har arbetat med effektkartläggning i sin verksamhet.
Få insikter från en expert på området. Du kommer att kunna ställa dina egna frågor till både expert och kund och ta med dig en konkret förståelse för Effektkartläggning som metod.
Presentatörer
Karin Lundberg, Workshopledare, Precio Fishbone
Karin är en erfaren projektledare/förvaltningsledare/workshopledare med erfarenhet från ett 25-tal effektkartläggningar med stora och små kunder. För närvarande är hon en del av teamet på Precio Fishbone som arbetar inom affärsområdet Microsoft 365, där hon utmärker sig som en god workshopledare och implementatör av dokument- och intranätslösningar baserade på SharePoint.
Anncie Persson, IT Project Manager
Anncie är en erfaren projektledare från Ejendals sedan snart 20 år tillbaka. Anncie har alltid varit väldigt intresserad av hur människor, system och affärer kan verka tillsammans, hur ett bra systemstöd kan bidra till framgång och på så sätt positivt påverka verksamhetens resultat. Effektkartläggningsmetoden tog hon till sig vid första samarbetet med Karin, 2013, och har gjort egna sedan dess.
Allmän information
Webbinariet är kostnadsfritt och hålls på svenska. Tyvärr kan vi inte ta emot registreringar från privata e-postadresser (gmail, outlook, yahoo etc.).